Drvo -Aluminijum
stolarija

Pozovite nas

+381 65 911 91 61

Moderno i ekonomično

U kvalitet izrade naših profila možete se uveriti u našem show room-u ili posetite stranu portfolio na našoj prezentaciji.
Ovde možete preuzeti atest za stolariju i kolor dijagram.

Ukoliko gradite kuću ili zidate zgradu, potrebna Vam je kvalitetna stolarija, mi Vam nudimo najkvalitetniju stolariju po Vašoj meri. Naša stolarija DRVO ALUMINIJUM svojim konstruktivnim rešenjima obezbeđuje potpunu zaštitu drveta od uticaja vode i UV zraka. Kod stolarije drvo aluminiijum sa spoljašnje strane vezan je fleksibilnim spojnicama od poliamida koje obezbeđuju ventilirajući sloj (bez direktnog kontakta sa drvetom) i slobodno diletiranje. Tako da se vek trajanja drvoaluminijum stolarije vezuje samo za dobro održavanje mehanizma za otvaranje (okova), a njih je moguće lako zameniti posle dvadesetak godina eksploatacije.

Profil 1

Profil 2

Profil 3

Profil 4

Energetska efikasnost

Energetska efikasnosti podrazumeva zaštitu životne sredine. Nastojimo da se proizvodnja odvija korišćenjem prirodnog materijala, koji ne šteti okolini. Drvo je, kao osnovni sastav naših proizvoda, tradicionalni materijal sa dobrim karakteristikama. Proizvodi se farbaju isključivo ekološkim bojama, bez štetnih dejstava. U proizvodnji se, takođe, koristi i aluminijum, koji je u potpunosti ekološki materijal. Nesumnjivo, kupovinom naših proizvoda, ući ćete u krug ljudi koji se zalažu za zaštitu životne sredine ali i postići smanjene potrošnje energije u svom domu.

Zašto se odlučiti baš za drvo aluminijum stolariju

Dug period eksploatacije

Izuzetne karakteristike

Odlična termička izolacija

Produvavanje i vodoneprorustivost u najvišoj klasi

Vrhunska zvučna izolacija

Prefinjen dizajn koji se uklapa uz svaki enterijer

Naša stolarija DRVO-ALUMINIJUM svojim konstruktivnim rešenjima obezbeđuje potpunu zaštitu drveta od uticaja vode i UV zraka. Kod stolarije drvo aluminiijum sa spoljašnje strane vezan je fleksibilnim spojnicama od poliamida koje obezbeđuju ventilirajući sloj (bez direktnog kontakta sa drvetom) i slobodno diletiranje. Koeficijent toplotne provodljivosti drvoaluminijum stolarije Uw po najnovijim propisima o energetskoj efikasnosti objekata zahteva Uw  manji od 1,5W/m²K. Naša osnovna konstrukcija drvo-aluminijum stolarije sa dvoslojnim staklom 4+15+4mm low-e obezbeđuje manji Uw od 1,3 W/m²K, a sa kvalitetnim troslojnim staklenim paketima, pomoću naše drvoaluminijum stolarije može se dobiti koeficijent Uw manje od 0,8 W/m²K.

Produvavanje i vodonepropustivost naše DRVO-ALUMINIJUM stolarije ima čak 25% bolje karakteristike od zahteva za D klasu. Ove performanse postignute su sa trostrukim dihtovanje fleksibilnih trajnoelastičnih „EPDM“ zaptivki.

Zvučna izolacija ispod 30 dB postiže se kod našeg sistema drvo aluminijum prvom debljinom drveta kao odličnog zvučnog izolatora, a zatim i troslojno staklo u paketima.

Enterijerski drvo svojom strukturom daje toplinu upotrebom bajčeva i lakova na vodenoj (eko) bazi moguće je stolariju drvoaluminijum prilagoditi svakom enterijeru, od efekta veštački starenog drveta, do metalnih boja i oštrih linija. Naš sistem dozvoljava kupcu i njegovom arhitekti da sami dizajniraju unutrašnji izgled prozora.

Drvo aluminijum – spoj prošlosti i budućnosti – spoj najnovijih tehnologija i tradicije.